Αλουμινοκατασκευές:

Οι αλουμινοκατασκευές, προτιμώνται για τα πλεονεκτήματα που τους προσδίδει το αλουμίνιο ως υλικό. Στις αλουμινοκατασκευές, περιλαμβάνονται κουφώματα αλουμινίου, πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, ρολά αλουμινίου, παντζούρια αλουμινίου,τζάμια αλουμινίου και μπαλκονόπορτες. Καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών, με την αισθητική και τις ποιοτικές και μακροχρόνιες ιδιότητές τους.

Το αλουμίνιο, κυριαρχεί στον τομέα των κατασκευών καθώς διαθέτει πολυάριθμα πλεονεκτήματα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών ενώ παράλληλα ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική που προσφέρει στον χώρο.

 

Ανθεκτικότητα και Αντοχή στην φθορά του χρόνου: Το αλουμίνιο δεν επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες του περιβάλλοντος ενώ παράλληλα χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Δυνατότητα Μόνωσης: Σε κουφώματα και πόρτες, μπορεί να συνδυαστεί με θερμοδιακοπή και να συντελεί στην μείωση της απώλειας ενέργειας από το εσωτερικό του χώρου προς το εξωτερικό και να ενισχύσει την μόνωση του χώρου.

Ευελιξία τον σχεδιασμό: Μπορεί να παραχθεί σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τύπων. Προσαρμόζεται στο στυλ και την αισθητική πολλών και διαφορετικών χώρων ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο. Οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου κι αν επιλέξεις, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα ταιριάξει απόλυτα με τον τύπο του χώρου σου.

Ποικιλία χρωμάτων: Οι αλουμινοκατασκευές, μπορούν να βαφούν σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε και ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα αποτελεί ο εύκολος καθαρισμός τους.

Οικολογικό προϊόν: Το αλουμίνιο, αποτελεί ένα ανακυκλώσιμο υλικό, το οποίο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του.

Από τα παραπάνω, γίνεται φανερό ότι οι κατασκευές αλουμινίου, αποτελούν την κατάλληλη επιλογή για ενίσχυση της προστασίας του χώρου σου από τις μεταβολές της θερμοκρασίας αλλά και από πιθανούς εισβολείς.

Οι αλουμινοκατασκευές, καλύπτουν μία ευρεία γκάμα εφαρμογών που περικλείει τα κουφώματα αλουμινίου, τα παράθυρα αλουμινίου, της μπαλκονόπορτες, τα παντζούρια, τα ρολλά κ.α.

Τί πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτηση των κατασκευών αλουμινίου;

Η κατασκευή και η τοποθέτηση των αλουμινοκατασκευών αποτελεί έναν ακόμη λόγο που ξεχωρίζουν στον τομέα τους. Οι αλουμινοκατασκευές, ταιριάζουν σε όλους τους χώρους και μπορούν να προσαρμοστούν στις προδιαγραφές του πελάτη. Η διαδικασία τοποθέτησης αλλά και αντικατάστασης των αλουμινοκατασκευών γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα με χαμηλό κόστος.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στις αλουμινοκατασκευές;

  • Το είδος της αλουμινοκατασκευής
  • Τις τεχνικές εργασίες που απαιτούνται
  • Την ποιότητα του αλουμινίου που θα χρησιμοποιηθεί
  • Τον επαγγελματία που θα επιλέξεις

Μπαλκονόπορτες Αλουμινίου

Παντζούρια Αλουμινίου

 

Παράθυρα Αλουμινίου

Στόρια Αλουμινίου

 

EnglishGreek